Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

tisdag 24 mars 2009

Nyhet: Efter bronsleran -- kopparlera från Bill Struve

Det började med silverlera och fortsatte med guldlera. Sedan dess har även metallera med oädel metall tagits fram, nämligen bronslera skapad av Bill Struve (Metal Adventures). Och nu har han alltså även tagit fram en ny kopparlera, som släpps denna vår, för alla de som älskar den varma metallen.

Har du inte tålamod att vänta på leran så finns det redan brons- och kopparlera som säljs i pulverform av Hadar Jacobson. Fördelen med lera i pulverform är att du själv blandar ihop leran till den konsistens du vill ha och pulvret kommer inte att bli för gammalt och hårt så som lera kan bli. Nackdelen är att du måste blanda samman leran själv, vilket tar tid och kan vara jobbigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails