torsdag 14 januari 2016

Projekt: Virkade taxarmband


För ovanlighetens skull är dagens tema hundar. Ett lika lustigt som ovanligt smycke är detta virkade armband i form av en tax. Instruktionerna, som är på ryska, finner du här. Om du har ett inlogg på Ravelry så kan du hitta en översättning på engelska här. (För dig som inte har och inte vill skaffa ett Ravelrykonto så finns mönstret översatt till spanska här. Spanska kanske inte hjälper, men eftersom det mönstret är postat som text istället för som bild så kan man översätta det med Google Translate.)

På den ryska sidan kan du för övrigt se ett råttarmband gjort i samma stil. För den som är duktig på att virka kan taxmönstret användas som grund för egna varianter med olika favoritdjur (varför inte en asiatisk drake, till exempel?).Foto: Ladyirisha


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails