tisdag 3 mars 2015

Projekt: Trähängen med utsågade motiv


Att såga ut silhuetter är ett effektfullt sätt att skapa ett motiv på ett hänge eller en berlock. På Instructables visar Amaries hur du kan skapa fina träsmycken  med motiv skapade med borr och såg. Hon limmar fast en träbit i mörkare färg på baksidan, men du kan skippa det steget om du föredrar det -- eller kanske vill du utveckla din egen variant genom att fylla motivet med epoxiharts, limma ett annat material på baksidan osv.

UPPDATERING: Amaries har nu också lagt upp ett projekt i samma stil, men som kombinerar en utsågad kopparplatta med trä. Du finner det projektet här.


PS! Föredrar du att arbeta i metall kan du förstås använda dig av samma koncept för att såga ut motiv i en metallplatta och löda fast en annan metallbit på baksidan.


Foto: Amaries

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails