lördag 7 februari 2015

Blogguppehåll pga sjukdom


Utan någon förvarning så tog blogginläggen slut förra torsdagen. Fredagen var en ren teknisk miss då jag daterat inlägget fel, men att det inte rättades till samt att det gått en vecka utan inlägg är att jag blev hastigt dålig och fick spendera en vecka i sängen. Jag har nu repat mig mer eller mindre från det, men är istället förkyld. Därför kommer bloggen inte att uppdateras kommande vecka heller då jag helt enkelt är för trött.

Vill också bara lite snabbt påminna om att under denna vecka har Swarovski lanserat sina senaste färger och produkter för nästa vår- och sommarsäsong, om du lyckat missa denna nyhet som inte brukar undgå pärlvärlden. Kommer att skriva om det nästa vecka, liksom göra en försenad genomgång av februariutmaningar, men tills dess kan du läsa mer om de nya swarrisarna exempelvis här. En lauch som speciellt kommer att tilltala dig som gillar vårliga pasteller och solsken, definitivt mer specifikt vårlig än förra årets nästan höstlika vår-/sommarnyanser.

2 kommentarer:

  1. Krya på dig! Hoppas att vårvintersolen ska ha helande effekt på dig. Milka

    SvaraRadera
  2. Krya på dig! Din blogg är helt fantastisk, men du är ännu viktigare, vi väntar gärna på bloggposterna så du får krya på dig i lugn och ro.

    SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails