måndag 26 januari 2015

Träffar: Beadalong i Täby i höst


I oktober gick den sista PUSS-träffen av stapeln då arrangörerna bakom den populära pärlträffen bestämde sig för att det vara dags att tacka för dig, men det betyder inte att Stockholmsområdet blir utan en pärlträff denna höst: nya träffen Beadalong kommer att hållas på Täby Park Hotel 9-11 oktober 2015. Träffen utlovar "kurser, workshops, pärlshopping och dygnet-runt-pärlande tillsammans".

I skrivande stund har ännu inga detaljer kungjorts och det lär dröja ett tag innan man öppnar för anmälningar, men med tanke på hur snabbt platserna till PUSS brukar gå åt kan det vara bra att redan börja fundera på om du vill åka dit så du kan vara på hugget när man väl tar emot anmälan.

Beadalongs hemsida är än så länge ganska tom, men du kan läsa mer på träffens FB-sida.


Sedan PUSS i Täby och Pärla i Göteborg lagts ned så finns det nu, utöver Beadalong, två större årliga pärlträffar som arrangeras i landet: Bead Lovers Meet i Lund (20-22 mars 2015) och Stockholm Scrap and Pearl Event (24-26 april 2015). Utöver dem finns även flera mindre pärlträffar och pärljuntor, arrangerade av pärlbutiker, grupper eller privatpersoner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails