torsdag 11 december 2014

Nyhet: Två nya CzechMates

CzechMates, "systemet" med tjeckiska tvåhålspärlor som bl. a. omfattar tiles, lentils och triangles, utökas nu med två nya pärlformer: Bar och QuadraTile. Bar är precis som det låter en tunn avlång pärla som påminner om en distansbom (spacer bar) medan QuadraTile är en platt, kvadratisk pärla med ett hål i varje hörn -- alltså inte en tvåhålspärla utan en fyrhålspärla.

Mer information om de nya pärlorna finner du på tillverkaren och grossisten Starmans blogg. Pärlorna kommer att finnas i pärlbutiker från 31 januari 2015. Butiker som vill bli ha pärlorna redo detta datum kan kontakta Starman för information om att bli en så kallad launch partner (se kontaktinfo i deras blogginlägg). I Sverige är Fru Pärla en sådan launch partner.

Övriga pärlor i CzechMateskollektionen kan du se här.Foto: Starman Beads

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails