tisdag 10 december 2013

Projekt: En kopp varm chokladmmm, hot chocolateVinter och snö är den perfekta tiden för varm kakao (eller varm choklad, om du kallar det så).  Självklart finns det tutorials för att återskapa den perfekta vinterdrycken i miniformat för smycken.

Bacon Time With the Hungry Hungry Hippo har korta instruktioner till en ring med varm choklad med mashmallows i kopp. De flesta projekten är dock för berlocker så som i videorna Gingerbread men in hot chocolate charms, Cioccolata in tazzina e panna, Hot chocolate charm och Hot chocolate clay charm tutorial.

Ytterligare en mugg med choklad och en polkagriskäpp hittar du i AIM 18/2009 om du bläddrar fram till sidan 64. Inte en berlock eller smycke, men med en motring i mugghandtaget eller en öglepinne i chokladen blir den lätt till en smyckeskomponent. Missa inte heller videon nedan, som inkluderar både grädde och chokladflagor.

Föredrar du mer abstrakta mönster så missa inte Bead Origamis betalmönster på "chokladmolekyler", theobrominmolekyler sydda i seeds. 


Foto: Neil Williams [via Flickr.com], CC BY-NC-SA 2.0

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails