tisdag 26 november 2013

Utmaning: Bead Journal Project 2014

Årslånga pärlutmaningen Bead Journal Project kommer att fortsätta nästa år, men då i en något annorlunda och mer informell form. BJP kommer inte längre att ha någon blogg som sitt nav utan istället flytta till en facebookgrupp -- men framför allt kommer projektet att bli mer individuellt i det att deltagarna själva sätter upp sina mål med avseende inte bara på pärlarbetenas/"dagbokssidornas" storlek och form utan också antalet arbeten som de vill göra (mot tidigare gemensamma målet på en "sida" per månad). För många har månadsvisa pärlbroderier visat sig svåra att hinna med och majoriteten av deltagare har ofta hamnat på efterkälke. Nu kan man redan från början sätta sitt eget mål och anpassa det efter hur mycket tid man kan hoppas på att avvara till projektet under året. Det kan vara ett arbete per månad, ett arbete per varannan månad, ett arbete för året eller vad som helst som passar dig själv och som inte kommer att ge dig dåligt samvete för att du inte hinner med.

Du som vill delta i BJP 2014 kan, när du bestämt dig för ditt format och dina mål, bli medlem i den nya BJP-gruppen. Det är dock möjligt att delta i utmaningen utan att gå med i FB-gruppen, även om man då förstås saknar möjligheten att posta bilder och delta i gemensamma diskussioner. I år och framledes kommer utmaningsformatet inte kräva att du anmäler dig under en viss tid före årets början.

Information om BJP 2014 samt hur du blir medlem i den nya gruppen hittar du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails