torsdag 8 augusti 2013

Noterat: Nya tävlingar, utmaningar och blog hops
Sommaruppehållet fortsätter och som det är just nu har jag inte haft mycket tid att blogga om tävlingar med mera. Jag hänvisar därför till ovanstående pinboard för en uppdatering över nya och aktuella tävlingar, utmaningar och blog hops. Some tidigare nämnts så pinnas där också rena utlottningar, som inte tas upp här på bloggen så det kan vara värt att kika in då och då om du letar efter chanser att vinna pärlor, smyckestillbehör, verktyg, böcker med mera. Där finner du ibland även andra utlottningar, som rör skaparglädje och hobby/pyssel utöver pärlor och smyckestillverkning. Från glittergiveaways till kaktävlingar.

Vad gäller månadsutmaningar så finner du enbart ett par på pinboarden, men övriga återkommande utmaningar/tävlingar kan du finna via länkarna i juli månads sammanfattning. Notera att Vintaj har lagt ned sina månadsutmaningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails