tisdag 20 augusti 2013

Noterat: Bead Fest Pity Party

Denna helgen är det dags för Bead Fest i Philadelphia och som vanligt är det många som inte har möjlighet att delta. För dessa arrangerar Heather Powers även i år ett s k pity party -- något kul för alla de som får stanna hemma. Deltar gör du via din blog eller Humblebeads facebooksida.

Helgens pity party kommer att inkludera rabatterbjudanden och utlottningar under hela helgen och sedan har varje dag även sitt tema eller projekt. På fredagen är det dags för Bust your stash, ett tillfälle att använda något gammalt och glömt från pärlgömmorna. Lördagstemat är Inspiration adventure: lämna huset och sök upp något som inspirerar dig, från en skogspromendad eller besök på bondens egen marknad till en runda i en antikaffär eller ett galleri. Söndagen vigs åt Class of one, ett tillfälle att ta fram en pärlbok/-tidning och sitta ned med ett projekt från denna. Varje dag så kan du dela med dig av resultaten via din blogg eller på FB.


Fullständig information kring Bead Fest Pity Party hittar du på Heathers blogg här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails