tisdag 19 mars 2013

Nyhet: Piggy beads
Nya eller nylanserade tvåhålspärlor kommer slag i slag nuförtiden. En rolig nyhet, som tjeckiska pärlbutiken Na Spirále nyligen visade upp, är Piggy Beads (som fått sitt namn efter likheten med ett gristryne!) -- en 8 mm stor rund, kupad pärla med ett centrerat hål och ett annat hål närmare kanten. Bilder på pärlorna och de tillgängliga färgerna finner du här.

UPPDATERING: Milka har tips både på en butik som säljer till svenska kunder och en utlottning i kommentarerna nedan. Så här skriver hon: "G&B Beads säljer piggisar m.m. även till svenska kunder. De har också en butik i Prag. Butiken heter Robinson Koralky. Perlen Poesie har just nu en utlottning bl a av Piggy Beads."

Ytterligare en butik, som säljer pärlorna är tjeckiska Beads of Bohemia på Etsy (vilka är de samma som Na Spirále, se nedan).

UPPDATERING 2: Pärlorna finns nu även i Sverige hos 2Stenar.


Na Spirále publicerar inspirationsbilder med idéer på hur pärlan kan användas på sitt Piggy Bead pinboard och Robinson Koralky har ytterligare inspiration på sin facebooksida.

3 kommentarer:

 1. G&B Beads (gbbeads.cz) säljer piggisar m.m. även till svenska kunder. De har också en butik i Prag. Butiken heter Robinson Koralky. Perlen Poesie har just nu en utlottning bl a av Piggy Beads. Milka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipsen! Jag är själv väldigt sugen på att testa de här pärlorna nämligen så jag tackar och bockar för det. :D

   Radera
  2. Visst är de söta. För att vinna Piggy Beads och/eller Rizo skickas "lösenordet" (Piggy Beads eller Rizo) till erlosung@perlen-poesie.de senast den 10.4. Glöm inte postadressen. Lycka till. Milka

   Radera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails