onsdag 27 mars 2013

Nyhet: Pärlbutikskartan är uppdaterad


Påsk- och vårtemat avbryts för en kort stund för att meddela att Pärlbutikskartan, som du numera finner på sidan Pärlbutiker i Sverige, blev uppdaterad igår. Det drog ut på tiden längre än det var tänkt, men nu är den äntligen uppdaterad.

Den skarpögde märker genast att det också skett några små förändringar med markörerna, Eftersom Google Maps har fler markörer att välja mellan än den ursprungliga karttjänsten så kan nu vissa detaljer tydliggöras med fler färger och markörerna är nu smärtare än de förra boxarna. Några butikstips har också flyttat till en egen sida. Det gäller ställen som är bra att känna till då de säljer t ex verktyg, förvaringslösningar, facktidskrifter osv.

Har du några tips på butiker du tycker borde vara med på kartan -- alternativt sidan Övriga butiker -- eller tips på felaktigheter (t ex ändrad inrikting, nedlagd eller flyttad butik osv) så kan du skicka in det via denna sida.

UPPDATERING: Ytterligare uppdatering, vilket omfattat inlagda butiker och borttagning av nätbutiker som inte längre har fysisk butik eller lager att besöka, har gjorts idag 27/3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails