måndag 18 mars 2013

Mässor: Nätbaserad pärlbokmässa för egenpublicerade böcker och tutorials


Bokmässor kan se ut på många sätt. De kan vara stora, som den årliga mässan i Göteborg, eller små och specialiserade. Vissa mässor är lokala, andra drar publik från många länder. En del mässor är fackmässor, andra för allmänheten. Och så finns det virtuella bokmässor på nätet.

Det är just en nätbaserad bokmässa med fokus på smyckestillverkning som Sarah på bloggen Saturday Sequins bjuder in till denna vecka. Sporrad av framgången med sin nätbaserade hantverksmässa förra året så vill hon denna gång skapa en virtuell liten mässa/marknad för egenpublicerade böcker, e-böcker och tutorials. Först och främst är det smyckestillverkning som gäller, men även andra publikationer inom konst/hantverk/pyssel samt kreativitet, företagande och personlig utveckling. Även andra publikationer som är "just too fantastic not to include" välkomnas (t ex berättelser om utomjording, enhörningar och zombies).

 Har du själv egenpublicerade böcker eller tutorials på engelska är det verkligen i sista minuten att höra av dig om du också vill vara med på ett hörn. Alla andra kan notera datumet lördagen den 23:e mars då den lilla bokmässan öppnar.

Fullständig information om eventet hittar du här.

2 kommentarer:

  1. Jag tror att "Manekis pärlbok" skulle vara riktigt välkommen...klart att man hittar det mesta här i bloggen, men ändå. Ett omfattande praktiskt pärllexikon on material, verktyg, tekniker, smarta tips, färger och ytbehandlingar, storlekar osv. Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det har varit andra som sagt det förr och det är alltid smickrande även om jag är duktig på att rada upp anledningar till att det inte finns eller planeras en sådan bok. Men man ska ju aldrig säga aldrig, eller?

      Radera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails