måndag 25 februari 2013

Teknik: Sy foder och blixtlås i pärlvävda väskorEn väska eller ett etui bör fodras och pärlvävda/sydda väskor är inget undantag -- ja, nästan tvärtom. Att fodra en väska ger den inte bara en snygg, slät  insida som ser proffsig ut, men kan också skydda från slitage och hindra små ting i väskan från att sticka igenom utsidan.

I fototutorialen ovan så kan du se hur det går till att sy fast foder och blixtlås i en väska/etui. Notera dock att Brenda förutsätter att du redan har sytt ditt foder och videon fokuserar enbart på hur du fäster det och blixtlåset i pärlväven. Du kan även se videon, liksom arbetet bakom väskan i videon, på denna Mirrixblogg eller på Brendas egen blogg.

För mer tips på hur du syr ett passande foder, se även How to Use a Loom to Bead a Purse och Does a Beaded Purse Need to be lined? Tydliga, precisa instruktioner i ord och bild för hur man syr ett foder -- om än till en virkad väska -- hittar du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails