måndag 25 februari 2013

Nyhet: BeadStuds och Pyramid Spikes
York Beads presenterar två nyheter för dig som gillar nitar och spikes.

Pyramid Spikes är, som namnet antyder, en variant av de populära spikespärlorna. Istället för en rund konform så är dessa nya pärlor pyramidformade. Storleken är 7x11 mm, vilket är ungefär mittemellan de två minsta storlekarna av runda spikes.

BeadStuds är är en kvadratisk tvåhålspärla med toppig ovansida, likt en klädnit.  Pärlan är 12 mm i diameter och 8,5 mm hög med ett avstånd mellan de två hålen på 6 mm.


Båda pärlorna saluförs av den amerikanska grossisten York Beads och lär nog snart dyka upp i en pärlbutik nära dig. York är som sagt en grossist, men även privatpersoner kan ansöka om ett konto för att handla direkt från dem (med en minimiordergräns på 100 USD).


PS! Kerrie Slade har just nu en tävling på sin blogg där du kan vinna Pyramid Spikes och BeadStuds. Tävlingen hittar du här. Vinnaren dras på måndag, den 4:e mars.

1 kommentar:

  1. Thank you for the information about the Bead studs and Pyramid Spikes and also for sharing Kerrie Slade's giveaway.

    SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails