fredag 11 januari 2013

Projekt: Återanvänd smycken i bokmärken
Tidigare har du kunnat få inspiration till bokmärken gjorda med pärlor och smyckesdelar här. Dagens tips är bokmärken gjorda med återanvända smycken och delar av smycken -- ännu ett tips på hur du kan skapa nytt med gamla och/eller trasiga smycken, som förtjänar ett bättre öde än att glömmas bort eller -- hemska tanke! -- slängas.

Instruktioner till dessa eleganta och utsmyckade bokmärken av sammetsband finner du hos Intimate Weddings. (Varför på en bröllopssajt? Jo, där är de tänkta att användas som små presenter till gästerna.)


PS! Letar du efter fler idéer på hur du kan återanvända trasiga eller tråkiga smycken? Det finns en del tidigare inlägg på temat här på bloggen. Håll utkik efter en sammanställning av dessa nästa vecka.

2 kommentarer:

  1. Bokmärken är trevliga som presenter. Egentligen borde man ha flera vackra bokmärken om man som jag har flera böcker på gång samtidigt.

    SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails