lördag 1 december 2012

Träff: Anmälningar till Pärla! öppnar idagPärlträffen i Göteborg, Pärla!, nämndes redan i oktober när träffen presenterades. Första dagen att anmäla sig var dock inte förrän idag, 1:a december. Jag skulle ha postat en påminnelse igår inför "biljettsläppet", men glömde bort det. Därav extraposten idag. 

3-5 maj 2013 kommer Pärla! -- "Göteborgs stora pärlkonferens" -- av gå av stapeln för första gången. Anmälan öppnade idag kl. 10. Vill du få plats på pärlträffen i maj nästa år, som har en begränsning på ca 125 platser, skynda dig över till Pärlahemsidan.

Pärla! beskrivs som en konferens för pärlkreatörer i hela Sverige, skapad av Linda från Smyckorama. Träffen hålls på hotell Scandic Backadal i Göteborg där deltagarna kommer att kunna pärla från kl. 15 på fredagen till kl. 15 på söndagen och förhoppningsvis kommer det även att erbjudas workshops och tävlingar. Pärlbutiker kommer även att finnas på plats för att visa upp sitt sortiment och erbjuda möjligheter till shopping. Mer information inklusive fullständiga priser finner du på hemsidan.


Sponsorer och butiksplatser
För dig som vill sponsra pärlträffen eller ha din pärlbutik på plats finns det mer information här.


Andra träffar
Passar inte datum och/eller plats? Är platserna redan slut? Se kategorin Träffar, mässor och kurser för fler kommande träffar och mässor. Glöm inte att bläddra en bit bakåt för tips på årligt återkommande mässor och träffar med lång anmälningstid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails