fredag 21 december 2012

Månadens pärlmix: Fjärde advent

Eftersom bloggen tar uppehåll så kommer den fjärde och sista delen av decembers pärlmix lite tidigt. Det sista tillskottet till detta långkok till pärlsoppa går i matt rosa och guld med bleka matte metallic flax och den namnet till trots rosatonade matte gold &smoky topaz luster (en finish på ofärgat glas). Finishen har en guldaktig ton, vilket gör att den passar perfekt med guldiga nyanser som metallic flax.När man arbetar med många färger i en mix kan det vara värt att testa olika varianter där man kanske tar bort någon/några av nyanserna eller koncentrerar olika färger till olika delar av designen. Ibland är det snyggt att mixa många färger, men ibland framträder nyanserna bäst om färgerna delas upp.
 Till sist, en litet collage över hur soppan utvecklats med veckorna (för närbilder, se kategorin Månadens pärlmix). Vilken vecka man föredrar är förstås en fråga om tycke och smak, men personligen är jag svag för de det enkla i den första veckans mix medan andra kanske föredrar någon av de två senaste versionerna, som har något mera färg.1 kommentar:

  1. God jul och ett gott nytt år! Tack för en fantastisk blogg! Milka

    SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails