fredag 7 september 2012

Tävling: Vinn A-Z of Bead Embroidery

I samarbete med förlaget Country Bumpkin (utgivaren av "världens vackraste broderitidskrift", Inspirations) har jag ett exemplar av dagens recenserade bok, A-Z of Bead Embroidery, att ge bort till en lycklig vinnare.

A-Z of Bead Embroidery, som ingår i Country Bumpkins populära A-Z series, är en praktiskt spiralbunden bok för dig som vill lära dig grunderna i att sy pärlor -- och paljetter -- på tyg, men de många projekten passar även dig redan kan teknikerna och vill ha nya idéer att inspireras av. Boken omfattar flera olika tekniker, inklusive tambursöm, reliefbroderi och stramaljsbroderi. Projekten utgörs dels av olika motiv -- de allra flesta blommotiv i en eller annan form -- och dels av pärlfransar/-uddar att smycka dina alster med. Mer information om boken finner du i bokrecensionen här.

Låter det som en bok du gärna skulle vilja läsa? Skynda dig då att fylla i tävlingsformuläret nedan för din chans att vinna denna bok.Tävlingen är öppen för alla, även de utomlands. Om tävlingsformuläret inte laddas kan du även fylla i det här.

Tipsa gärna andra om tävlingen, t ex genom delningsknapparna under varje blogginlägg. Det går bra att låna både bilden ovan och den i högerkolumnen.


Sista tävlingsdag är 28:e september. 


Tävlingen är nu avslutad. Stort grattis till Nilla, som blev vår vinnare!

2 kommentarer:

 1. Jag har länkat i min blogg, hittade ingen knapp för blogg.se
  http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg/2012/september/28-september-vinn-bok.html

  Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för länken -- och lycka till i tävlingen!

   Radera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails