fredag 21 september 2012

Projekt: Kronor av spetsFör dig som inte kan eller har tid att virka en krona så kanske dessa små kronor av stärkt spets kan vara av intresse. Smycka dem med pärlor, strass eller andra smyckeskomponenter -- eller låt dem vara som de är om du hittat en riktigt fin spets. Kronorna är tänkta för småtjejer, som vill klä ut sig till prinsessor, men de skulle även i modifierad form passa som brudkronor.

Hos Rook no. 17 hittar du intruktioner till smyckade och målade spetskronor, som stärks i mikron. Joyfolie använder metallfärg och smyckar med en blomma medan Girl.Inspired använder glitter på sina "prinsesskronor". Ytterligare exempel och instruktioner finner du hos Holly Dresher, Bitter Betty Blogs och Little Inspirations.

1 kommentar:

  1. De här metoderna passar också bra för skålar av virkade dukar, där jag tidigare använt stärkelsespray för kläder. Då blir de mer hållbara och kan dessutom målas och pyntas som man vill. Har precis varit på loppis och köpt virkade smådukar.

    SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails