Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

tisdag 3 juli 2012

Noterat: Lark söker halsband för ny bok




Lark Books, det amerikanska förlaget som ger ut böcker om bl a smyckestillverkning/pärlande och smycken, söker nu efter "images of outstanding handmade contemorary jewelry" för den kommande jurybedömda boken Showcase 500 Necklaces, en del i deras 500-serie som tidigare bl a omfattat Showcase 500 Beaded Jewelry och  .

Halsband i alla material och tekniker samt i alla utföranden (från stela halsringar och chokers till halskedjor och lariathalsband) välkomnas. Både bärbara och konceptuella kreationer accepteras, men fokus ligger på de bärbara smyckena. Halsbanden ska vara nya/samtida och får inte vara tillverkade före 2010. De bör ej heller ha publicerats i andra böcker tidigare.

Varje smyckestillverkare/designer kan skicka in max två bidrag. Det finns ingen anmälningsavgift och accepterade bidrag, som publiceras i boken, kommer att få ett exemplar av denna för sitt deltagande. Sista dag att skicka in foton är 1:a augusti.

Läs mer på Larks Call for Submissions page.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails