Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 19 mars 2012

Tävling: Lima Beads kittävling

Amerikanska pärlbutiken Lima Beads har en ny kittävling, Vintaj Spring Rain Contest, som du kan läsa om här.

För att delta i tävlingen måste du köpa något av de två tävlingskit som komponerats för tävlingen (ett dyrare och ett billigare, båda i begränsad upplaga). Du kan skapa vad du vill -- så länge minst 75 % av designen utgörs av komponenterna i ditt valda kit. Du kan delta med ett fritt antal bidrag så länge du följer reglerna och det går även att mixa de två kiten. Ditt/dina bidrag måste laddas upp i galleriet senast 15 april, kl 23:59 (lokal tid).

Tre vinnare kommer att utses, som vinner presentkort i butiken på 25-100 USD. Vinnarna väljs genom en kombination av hur ofta deras design blivit klickad och favoriserad i designgalleriet: de mest populära bidragen vinner.




PS! För fler aktuella tävlingar (utöver de som tipsats om idag), se detta blogginlägg. Notera att några av tävlingarna i listan tyvärr är nyligen avslutade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails