Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 10 oktober 2011

Tävling: Beadaholiques hösttävling

Beadaholique har presenterat sin första designtävling. Temat för tävlingen är Falling Leaves, ett ämne du får tolka helt fritt. För att delta ska du skapa ett smycke i egen design på temat, som innehåller minst en produkt från butiken. En jury kommer att välja ut de tio bästa bidragen från vilka en vinnare sedan kommer att röstas fram av allmänheten. Vinnaren får ett presentkort på 50 USD att handla för hos Beadaholique.

Ditt bidrag ska vara inmailat senast 26 oktober (kl 16 lokal tid). Du får delta med max ett bidrag annars kan du bli diskvalificerad. Läs mer om tävlingen på butikens blogg. Fullständiga regler finner du på tävlingshemsidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails