tisdag 25 oktober 2011

Projekt: Skapa en halsbandsbystSnygga smyckesdisplayer är en viktig del i att locka kunder, men kan också användas för att skapa en ovanlig och attraktiv smyckesförvaring hemma. Nu har Tracy Bell skapat en tutorial för dig som vill sy en en halsbandsdisplay i form av en välgjord provdocka/byst, som påminner om dem använda av skräddare. Du hittar mönstret, som kräver en symaskin men beskrivs som ett projekt på nybörjarnivå, i hennes Etsybutik. Läs också mer om projektet på hennes blogg Copper, Glass and Recycled Trash.

Tycker du displayen är snygg, men inte vill göra en själv, så kan du hitta en liknande produkt hos bl a inredningsbutikskedjan Chilli. Se deras Ophelia byst, som finns i omönstrat likväl som mönstrat (motiv: tidningspapper) tyg. Denna är något större och inte lika kurvig/nedskalad som gör-det-själv-varianten. Tracys modell är designad för att inte vara för tung utan vara lätt att ta med sig till mässor och utställningar. Hur tung Chillis variant är uppges ej på hemsidan.


För mer displayer, se Gör dina egna smyckesdisplayer och Fiffigt för dig som gör egna örhängeskartor samt mitt pinboard på Pinterest, som förutom rena inspirationsbilder innehåller några projekt du ej finner här på bloggen.Foto: Tracy Bell/ Copper, Glass and Recycled Trash.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails