tisdag 2 augusti 2011

Projekt och mönster: Rama in dina stansningar

Om du tillhör dem som gillar att stansa på s k blanks, utstansade metallformer, så kanske detta är ett tips för dig. Om du stansar på en metall som går att löda kan du efteråt löda fast en ram/kant runt din blank för ett hänge eller en berlock som ser prydlig och välgjord ut. Hos Beaducation hittar du Kate Richbourgs klass Soldered Rim Pendant, som lär dig just detta. Du kan även köpa kursen på DVD där den kommer tillsammans med en annan av Kates kurser, Simple Soldered Pendants.

Tekniken skulle även kunna fungera fint för exempelvis blanks utstansade/utsågade ur mönstrad eller hamrad plåt etc.PS! För den som inte kan eller vill löda är ett alternativ att köpa stansbara berlocker med ram/kant. Ibland säljs de i engelskspråkiga butiker bland bezels snarare än charms/pendants.


Foto: Beaducation

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails