Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 6 september 2010

Nyhet: Miyuki lanserar sharp triangles


Tila beads, long magatamas, 2,8 mm drops -- Miyuki fortsätter att presentera nya pärlformer och denna gång är det klassiska triangles som står i fokus.

Tidigare har det funnits en tydlig skillnad mellan Miyukis och konkurrenten Tohos triangles: medan de senare har haft raka, skarpa kanter så har Miyukis trianglar varit betydligt mjukare i formen. En detalj som ger en noterbar skillnad i pärlarbetena (se t ex projektet Reversible Bracelets av Anne Nikolai Kloss för en jämförelse). Men nu kompletterar Miyuki sina triangles med nya Sharp Triangles, med raka kanter. För tillfället tillverkar dessa nya triangelpärlor i tio färger i storlekarna 11/0, 8/0 och 5/0. Färgerna inkluderar svart, matt svart, gunmetal, iris, brons och green patina.

Mer information -- illustrerade jämförelser mellan de två Miyuki triangles, exempel på pärlarbeten samt bilder på alla tillgängliga färger -- finner du på Miyukis produkthemsida.


Fotot är © Miyuki.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails