onsdag 18 november 2009

Noterat: Glaspärlor med droppmönster


Mer färg blir det här. Nyligen kom jag över ovanstående glaspärlor i höstmysiga färger och lite retroinspirerat mönster. Pärlorna finns i fyra olika former: tuber, runda, fyrkantiga "kuddar" och linsformade. Passar de starka höstfärgerna inte dig så finns de även i flera andra färgställningar, alla på vit botten. Vad sägs som blå/turkos, pastellblekt rosa/blå/grå, grönt, ljusbrun/rödbrun eller svart/grå/duvblå? Hela sortimentet finner du här. Notera att några pärlor har vissa missfärgningar i mönstren, men de syns inte så mycket om du inte närgranskar dem.

Pärlorna kommer från brittiska The Bead Store, som även har flera andra intressanta mönstrade glaspärlor med mera i sitt sortiment. Missa inte deras fina mönstrade metallpärlor, som ska återkomma i sortimentet om några veckor, eller pläterade smyckesdelar med infattningar för cabochoner och kaméer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails