Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 19 december 2016

Jul: Minijulgranskulor






Pärlor är väldigt användbara för alla som gör miniatyrer för dockhus och tittskåp. Några har använt sig av runda pärlor för att göra vintageinspirerande julgranskulor, en idé som också skulle kunna användas för smyckesprojekt, julklappsinslagning med mera.

Några olika varianter på minijulgranskulor finner du hos DIY Sweden, Anna's Poppenhuis, Kendra's Minis, Biby Casa de Bonecas och Miniatures About.com.


Foto: Kendra's Minis


1 kommentar:

  1. God jul och ett gott nytt år! Tack för att du fortsätter att blogga när många andra har tröttnat. Din blogg innehåller nyttig information och lockar till eget skapande. Utan dig skulle jag för länge sedan tappat räkningen på alla två-och trehålspärlor. Dina Pinboards är mycket inspirerande.
    Tack, Maneki!

    SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails