tisdag 15 november 2016

Jul: Adventskalendrar för pärlare och smyckestillverkare

Det är snart hög tid att införskaffa årets adventskalendrar. För pärlare finns ett par kalendrar att välja mellan.

Panduro har två varianter: Jewellery Calendar med ett litet smyckeskit för varje dag fram till jul (samma som förra året) samt en billigare variant med ett kit för varje adventssöndag, Jewellery Advent Calendar. I den senare består varje kit av ett smyckesset med ett halsband och två armband eller ett armband plus ett par örhängen varje vecka. Till denna kalender hör även ett smyckeskrin i trä, som du kan dekorera med medföljande stickers. Notera att verktyg och lim, som behövs, inte ingår i kalendrarna.


Panduros kalendrar är kategoriserade för tweens (vilket förstås inte hindrar vuxna från att köpa dem, de är speciellt bra för nybörjare eftersom projekten är enkla). Men även yngre barn som gillar pärlor kan få sin egen kalender i form av Hamas julkalender, som säljs i flera leksaksbutiker. Kalendern innehåller midipärlor, fem pärlplattor och mönster, se länken ovan för detaljer.
Tips: Vill du göra en egen kalender till dig själv eller någon annan, se tipsen från förra året. Från halsbandsprojekt för barnen till julkalenderswappar.


Foto: Panduro Hobby respektive Hama


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails