Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 19 oktober 2016

Projekt: Spindelnätssmycken av smyckesvajer






Smyckesvajer i lämplig färg (här vit, men svart är förstås också passande) och klämpärlor är allt som behövs för att skapa dessa spindelnätsmotiv. SoftFlex Girl visar hur du gör dessa hängen, armband och hårsmycken, som passar till Halloween.

Föredrar du ett nät som strålar samman i mitten kan du utgå från mönstret hos Just Crafty Enough.

Vill du lägga till en spindel finns flera alternativ: skapa en av pärlor eller metalltråd, använd en berlock eller knåpa ihop en liten luden sak av piprensare.


Mer spindelnät finner du i inläggen Varning för spindlar, Halsband av 3D-färg och Smycken av relief- och puffärg. (Se även Halloweeninspiration för mer relaterade motiv, men notera att länkarna går till flera år gamla inlägg så jag kan inte garantera hur många av dem som är aktuella.)


Foto: SoftFlex Girl


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails