Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

torsdag 27 oktober 2016

Projekt: Fler geometriska hängen






Gillade du gårdagens pärlburar (eller, för den delen, himmeliinläggen) så kanske Kiwa har några ytterligare projekt för dig. Det första projektet är en diamantform, som du hänger en kristalldroppe i, men den skulle också kunna användas utan droppen – både för smycken och som ett litet inredningsobjekt. Det andra projektet är kantiga droppörhängen (jämför formen med Pärlhimmel; både projekten skulle för övrigt kunna användas som modernt julpynt).

Klicka på länkarna i texten för steg-för-stegbilder. Det första projektet kan du också se i videon ovan.

Hängena görs av tubpärlor, olika långa rör av metall. Ett alternativ är att istället för metallpärlor köpa just tunna metallrör och såga dina egna pärlor av dem.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails