Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 7 september 2016

Utställning: Glass Town 2016 i Železný Brod







Preciosa tipsar om att kommer att visa upp sina pärlor i en utställning som hålls i samband med Glass Town Festival i böhmiska Železný Brod 17-18 september, ett evenmang som nu går in på sitt tionde år. Festivalen – där industri och allmänhet möts – omfattar allt från föreläsningar (på tjeckiska) och utställningar till dans och försäljning av glasprodukter, inklusive pärlor.

Information, på tjeckiska, om evenemanget hittar du här. Lite information på engelska kan du finna på den tjeckiska turistsajten.


Železný Brod ligger inte långt från Jablonec nad Nisou där du bl. a. kan finna Museum of Glass and Jewellery och pärltillverkaren G&B Beads, som erbjuder både kurser och guidade turer i fabrik och utställningslokaler. Ungefär på samma avstånd ligger också staden Turnov, som huserar ett museum med fokus på smyckestillverkning: Museum of Bohemian Paradise.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails