fredag 23 september 2016

Projekt: Memory wire-spiralMemory wire kommer i många former, olika storlekar, profiler och färger. En form som dykt upp på senare tid är vad som mest ser ut som en kompaktare och hårdare variant av spiralen på ett kollegieblock. Tanken är att man helt enkelt ska trä på rocaillepärlor (eller andra småpärlor som Miyuki mini drops på mitt foto nedan), vilket ger ett pärlat rep som påminner om tekniker som wrapped rope, pärlvirkade rep, kumihimo eller liknande (jämför även med dessa armband).

Spiralerna passar bra till armband och halsband. Det enklaste sättet att avsluta dem är att använda sig av stora ändavslut som limmas fast. Instruktioner hittar du hos Panduro under rubriken Pärlklätt spiralsmycke.
Foto: Panduro Hobby (övre)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails