Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

tisdag 27 september 2016

Projekt: Luftmaskearmband







Här är ett enkelt armbandsprojekt för alla åldrar från One Dog Woof: Crochet Wrap Bracelet. Som med alla enkla projekt ligger mycket i materialvalet: vilket garn du väljer kommer helt att avgöra det färdiga resultatet. Tag dig också tid att göra så jämna maskor som möjligt eftersom enkla mönster också betyder att detaljerna syns tydligt.

Det går förstås att lägga till accenter som berlocker och pärlor. Du trär då på dem innan du börjar virka och för dem till rätt plats där de virkas fast i en luftmaska (se första länken nedan). Berlocker etc kan även fästas med motringar i maskorna efteråt. Undvik för lösa maskor eftersom tunga hängen kan töja ut dem.


Tidigare blogginlägg med fokus på luftmaskevirkning inkluderar Smycken av luftmaskekedjor, Pärlrep i luftmaskor och Paljettvirkning.


Foto: One Dog Woof


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails