måndag 12 september 2016

Projekt: Armband i "lädermosaik"Tycker du om att göra armband med olika läderremmar så har du säkert fått många stumpar över. Hur små bitarna än är så kan de vara för användbara (och för fina) för att bara slänga, något som tidigare nämnts i Perfekt litet projekt för mocka- och läderremsbitar och Enkla ringar av läderspill.

Pagoni gör en elegant version av samma sorts "mosaikteknik" som i den förra länken, men tar den ett snäpp längre genom att använda sig av olika sorters dekorerade läderremmar. Tekniken är den enklast tänkbara: bara klipp till bitarna och limma fast dem i en armbandsstomme med kant. (Du kan förstås också göra liknande armband med längre läderbitar, som i exempelvis denna inspirationsbild.)

Har du bara enstaka läderbitar? Då tipsar de om att göra enkla ringar som fästs med en slider. Åter igen, bara att limma ihop.


Foto: Pagoni


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails