tisdag 6 september 2016

Nyhet: Swarovski Innovations Fall/Winter 2017/18


Som vanligt presenterade Swarovski sina senaste nyheter i början av september. Temat för säsongens lansering är The Nature of Us och liksom i våras ingår här en kollektion av kristaller designade i samarbete med Céline Cousteau, vilka fått namnet Tribute to Tribe.

Det är många nya färger i höstens kollektion. Först har vi en ny yteffekt kallad Crystal Shiny LacquerPRO, som kommer i nyanserna Crystal Ivory Cream, Crystal Royal Green, Crystal Royal Blue, Crystal Dark Grey och Crystal Royal Red. Förutom dessa enfärgade effekter så har Swarovski även tagit fram Crystal Rainbow Dark, som har en flerfärgad metallicfärg med ett marmorerat mönster som är unikt för varje kristall. Säsongens pärlimitationsnyans är Crystal Iridescent Red Pearl, som skimrar i grått och rött.

Som vanligt finns det flera nya former också. Några av dem är den oborrade runda No Hole Pearl Bead (5809), metallinfattade Framed Cabochon, Combination Triangle Family (tre olika stora triangulära flatbacks som passar ihop med varandra), Cousteaus romb-/korsformade hängen samt ett par hängen i form av en mans- respektive kvinnosymbol.

En fullständig presentation av alla nya färger och former finner du på företagets sajter Create Your Style och Crystals from Swarovski.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails