måndag 26 september 2016

Kurs: Heather Powers ger bort en plats till online retreat


Heather Powers (Humblebeads) kommer att hålla sin första nätbaserade retreat nästa månad. Detta är en onlineversion av hennes populära Inspired by Nature retreat och innehåller tre videoklasser (med tillhörande steg-för-steginstruktioner), en tre timmar lång livechatt på Facebook, en tryckt arbetsbok samt tillgång till en privat facebookgrupp för alla deltagare.

Eftersom sådana här kurser inte är helt gratis har Heather valt att ge bort en gratis plats till någon som inte har råd att betala för att delta. Hon kallar det en online retreat scholarship. Om du anser att du faller i denna kategori eller känner någon som gör det, kan du läsa mer om utlottningen här. Den baseras på ett hederssystem så du behöver inte berätta något om de omständigheter som gör att du vill vinna platsen. Du måste kommentera senast 30 september för att vara med. Läs mer här.

Vill du registrera dig för retreaten kan du göra det här. Den är begränsad till 25 platser.


Foto: Heather Powers


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails