Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 2 maj 2016

Projekt: Armband med Bangle Weaver





The Bangle Weaver Tool är ett redskap, skapat i samarbete mellan Kleshna och Beadalon, för att väva armband i olika material, från metalltråd till tygremsor. Tidigare i år vann det utmärkelsen Hot Product Award på CHA Mega Show, en branschmässa anordnad av amerikanska amerikanska Craft and Hobby Association (CHA).

Letar du efter instruktioner och/eller inspiration så har det börjat dyka upp en del på nätet. Beadalon har i skrivande stund 16 projekt i olika material här. Se även videorna på deras YT-kanal. Kleshna, designern bakom Bangle Weaver, har ett halvdussin projekt som du kan köpa på hennes hemsida. Hennes videor hittar du här. Projekt inklusive en teknikvideo hittar du också på Artbeads produktsida.


Foto: Kleshna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails