fredag 20 maj 2016

Nyhet: Manekis pärlblogg nominerad i DIY-bloggstävlingJa, lite får man ju passa på att skryta. Tidigare i veckan presenterade Skapamer.se april månads nominerade bloggar i deras tävling Sveriges bästa DIY-bloggare 2016 och min pärlblogg är en av de utvalda. Hela listan med nominerade bloggar hittar du genom att klicka på bilden ovan.

Du har tidigare kunnat läsa om tävlingen här. I Sveriges bästa DIY-bloggare är det upp till alla pysselintresserade att nominera sina favoritbloggar inom DIY/pyssel/hantverk. Varje månad fram till och med oktober utser Skapamer.se sedan tio nominerade bland bidragen. Den 31:a oktober avslutas nomineringsfasen och den allmänna omröstningen, som utser den slutgiltiga vinnaren, börjar.

Vill du nominera en blogg så finns det alltså fortfarande gott om tid. Ditt förslag lämnar du på denna sida.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails