torsdag 5 maj 2016

Nyhet: Kalmbach lanserar ny sajt för pärlare och smyckestillverkare

Kalmbach, förlaget bakom tidskrifterna Bead & Button, BeadStyle och Art Jewelry magazine, kommer att lansera en ny sajt för dessa tidningar där pärlare och andra smyckestillverkare kommer att finna projekt, teknikvideor, bildgallerier, nyheter med mera. Den nya sajten, som döpts till Facet, kommer att uppdateras med nytt innehåll varje vecka. Sajten omfattar allt från trädda smycken till pärlsömnad till trådarbete och silversmide, med något för alla oavsett nivå.

Sajten kommer att ersätta de nuvarande hemsidorna för tidskrifterna. Innehåll på den nuvarande B&B-sajten, som Bead Buzz blog, B&B Extra (med gratisprojekt för Bead & Buttons prenumeranter) etc, kommer att finnas kvar.

Den nya sajten har inte startats upp än och något exakt datum för "öppnandet" har ännu inte meddelats, men du kan i nuläget gå in på Facets hemsida för en presentation av sajten. Där kan du också anmäla dig till deras nyhetsbrev.


Errata ang. inlägg 26/4 
I förra veckan tipsade jag om Prima, som söker efter smyckesmakare till sitt DT. Länken till deras sajt saknades. Om du är intresserad antar jag att du redan googlat dig fram till deras information, men för alla andra har blogginlägget nu fått en länk inlagd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails