Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 9 maj 2016

Kurser: Workshops på museer - papperssmycken på V&A




Det är inte bara på pärlträffar, i pärlbutiker och hos studieförbunden som du kan anmäla dig till workshops. Ibland kan du även hitta dem i anslutning till utställningar på museer och gallerier. Så var fallet med Blomma för evigt i Stockholm för ett tag sedan (läs mer om det här). Och snart kommer det att hållas workshop på Victoria & Albert Museum i London.

21-22 maj leder Francine Oeyen en tvådagarsworkshop kallad Digital Paper Jewellery, som handlar om att skapa papperssmycken i en kombination av analoga och digital processer: "Experience a new approach to paper and cardboard, experimenting with its visual and technical possibilities both on the computer and by hand. Throughout the course you will develop a personal way of relating to the material and produce a creative piece of contemporary jewellery."

Kursen, som passar nybörjare, kostar 200 pund (160 för studenter). Läs mer om den här.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails