tisdag 19 april 2016

Träff: Bead Cruise 2017


Igår öppnades anmälan till Bead Cruise 2017, en veckolång karibisk pärlkryssning som avseglar i mitten av februari nästa år.

Bead Cruise har arrangerats i flera år nu av Heather Powers (Humblebeads) och varje år är det en ny rutt och ett nytt skepp som gäller. 2017 är destinationerna Roatán (honduransk ö), Belize City och Cozumel (mexikansk ö) med frivilliga excursioner till mayaruiner i Belize och nationalparken på Cozumel. På skeppet arrangeras halvdags- och heldagskurser samt kvällspass med både demonstrationer och projekt, cocktailparty med maskeradtema, pärlbasaar, designtävling och pendant exchange. Plus förstås alla de aktiviteter som skeppet tillhandahåller med bland annat äventyrsbad, klätterväggar, minigolf och skridskobana.

Kanske inte ett realistiskt val av pärlträff för många svenska pärlare, men är du nyfiken på kryssningen kan du läsa mer om den på Bead Cruises hemsida.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails