fredag 8 april 2016

Övrigt: Katter och pärlor – B&B vill se dina foton

Ja, på det temat kan mycket sägas! Kombinationen katter och pärlor är vansklig. Härligt med en katt som myser i knät när man pärlar eller ligger på en stol intill, men inte lika roligt när de välter ut en stor burk rocaillepärlor eller hoppar upp med leriga tassar i fototältet när man håller på att fota ett färskt smycke.

Bead & Button har dock främst fokus på det roliga då de nu efterlyser bilder på din "cat on the mat", det vill säga katter som inte kan hålla sig ifrån pärlmattan, för ett fotogalleri på hemsidan. (Andra husdjur som också vill vara på pärlmattan är också välkomna.) Läs mer om detta här.

Där kan du även läsa om hur de spånat på produkter för kattälskande pärlare (eller är det pärlande kattälskare?) så som pärlmatteskydd och rena labbmiljöer för att skydda pärlorna från busiga tassar. Missa för övrigt inte heller en tidigare bloggpost på sajten som handlar om ett mysterium med försvunna pärlor och, förstås, en helt oskyldig katt...


Randa "hjälper" mig att fota ett armband.

PS! Mer kattema här på bloggen hittar du här. Från söta pärlor till att utnyttja kattlådan.


Foto: Bead & Button (övre)


1 kommentar:

  1. Pärlmatteskyddet låter bra. Och då menar jag låter. I praktiken ser nog katten direkt sina möjligheter. Pärlmattan blir mer kattvänlig med det föreslagna skyddet, tror i alla fall jag. Milka

    SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails