tisdag 26 april 2016

Nyhet: Prima Design Team Call 2016-2017


Prima Marketing är ett amerikanskt företag som skapar material för scrappare och andra pysslare (med speciellt fokus på blomdekorationer). Som många företag har de ett designteam (förkortat DT), som de förnyar med jämna mellanrum.

Nu söker de nya kreativa designers från runt om i världen, som vill skapa projekt inom något av fem definierade områden (från kort och heminredning till journals och videotutorials) och det är kanske speciellt det tredje området som kan vara av intresse för denna bloggs läsare. Det omfattar nämligen mixed media, alterade objekt och smycken.

Viktiga egenskaper för dig som söker är att du är aktiv på sociala medier, kan ta foton av god kvalitet (för nätet och tryck), kan skapa projekt inom en give deadline och stark designkänsla. Som medlem i deras DT ska du skapa tre projekt per månad under en sexmånadersperiod (vilken sedan kan förlängas med ytterligare sex månader i taget). Notera att du också måste kunna visa upp tre projekt du skapat med material från Prima för att komma i fråga. Prima hittar du i de flesta scrap- och pysselbutiker i Sverige så det är ingen svårighet att hitta material om du inte arbetat med deras produkter förr.

Sista datum för att anmäla intresse är 1 juni 2016. Fullständig information finner du här.


UPPDATERAD 4/5 med fungerande länk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails