Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

torsdag 21 april 2016

Mässa: Syfestivalen i Göteborg byter datum och plats






Intresset för Syfestivalen i Göteborg i sommar har varit så stort att arrangörerna efter överläggningar kommit fram till att mässan ska flyttas till nya, större lokaler, vilket också betyder att man måste byta datum. Ny tid och plats är Svenska Mässan (entré 8) 26-28 augusti.

Har du redan köpt förköpsbiljett så gäller den, men det går att begära återköp via  biljettförsäljaren Tickster om du inte har möjlighet att besöka mässan på det nya datumet. Tickster kommer att skicka ut ett mail till alla berörda om detta.

Namnet till trots är Syfestivalen ofta av intresse för pärlare då flera pärlbutiker brukar närvara och det även ges workshops inom smyckestillverkning/pärlande.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails