torsdag 21 april 2016

Blog hop: ABS Beady Link Party varje måndag


Art Bead Scene Blog vill uppmuntra pärlare att blogga och har därför börjat med en ny aktivitet varje månad, vilken de kallar Beady Link Party. De inbjuder alla sina läsare med bloggar att dela med sig av en länk till förra veckans favoritinlägg i varje måndagsinlägg.

För att kvalificera sig ska ditt blogginlägg, förstås, handla om pärlor eller smycken och det ska ha varit skrivet föregående vecka eller åtminstone inte vara mer än några veckor gammalt. Senast onsdag måste du lägga upp din länk för att delta. Som motprestation ska du besöka minst två andra bloggare som deltar i länkpartyt eftersom tanken med arrangemanget är att uppmuntra pärlbloggare att mötas och få bloggandet att växa.

Beady Link Party är öppet för smyckestillverkare, pärltillverkare och gruppbloggar av pärlare. Fullständig information finner du här.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails