torsdag 31 mars 2016

Shoppingtips: Pärlmässa i Hässleholm nästa helg


Nästa lördag, den 9:e april, bjuder Bead Lovers Meet in till pärlmässa på hotell Statt i Hässleholm. Det kommer då att finnas möjlighet att shoppa pärlor och smyckestillbehör från pärlbutiker på plats. Lista över deltagande butiker finner du här. Från och med i år kommer det också finnas hantverksförsäljning, dvs försäljning av handgjorda smyckeskomponenter, vilket du kan läsa om här.

Mässan är öppen kl. 10-18 och inträdet är gratis.

Shoppingen är en del av pärlträffen Bead Lovers Meet, men notera att du som mässbesökare inte får tillträde till pärlsalen, workshop och andra träffaktiviteter, vilka är reserverade för de betalande träffdeltagarna. Biljetterna till träffen är för länge sedan slut: biljetter till de stora svenska pärlträffarna brukar gå åt samma dag de släpps.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails