torsdag 10 mars 2016

Om bloggen: Datorstrul resulterat i oplanerade blogguppehåll


Internetuppkopplingar och datorer är fantastiska uppfinningar – ända tills de strular. Har haft lite datorproblem och inte kommit ut på nätet (nej, ingen surfplatta eller uppkopplad telefon som nödlösning här inte), vilket gjort att jag inte kunnat skriva, researcha och schemlägga blogginlägg för idag och framåt. Med lite tur kan jag tåta ihop något för morgondagen ikväll, annars återkommer bloggen på måndag nu när jag är uppkopplad på nätet igen.

PS! Om du inte följer mig på Pinterest är planerade och oplanerade blogguppehåll alltid ett bra tillfälle att istället kolla om det finns något nytt där. Kan jag komma ut på nätet pinnar jag dagligen, kan jag inte komma ut så kanske jag har några minuter här eller där att passa på och pinna något när jag lånar en dator. Tyvärr måste du numer ha ett inlogg på sajten för att få kika obehindrat på pins och söka bland alla tips och inspirationsbilder där.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails