torsdag 3 mars 2016

Mässa: Beaders Best pärlmässa i Stuttgart (med vårtävling)


Denna vecka fortsätter på temat sista minuten-tips och bortglömda tävlingar. Jag har varit dålig på att tipsa om pärlmässor och träffar på sistone – och, ärligt talat, hänger du på fb-gupper och får mail från dina favoritbutiker så har du bättre koll än jag på dem nuförtiden!

Nåväl, känner du för att bege dig söderut så arrangeras Beaders Best 2016 i sydtyska Stuttgart 1-3 april. Från och med i år ingår pärlmässan i Spring Fairs Stuttgart, placerad mitt emellan mässorna Mineralien, Fossilien, Schmuck (1-3/4) och Kreativ (31/3-3/4).

Mässan omfattar försäljning (av pärlor och projekt), workshops, demonstrationer, smyckesutställning och en smyckesmodeshow. Som mässbesökare kan du också delta i tävlingen Spring Fever med chansen att vinna en årsprenumeration på Perlen Poesie. Skapa ett smycke speciellt för mässan, vilket passar tävlingstemat, och ta med det till Perlen Poesies monter där det fotas för att läggas upp på deras FB-sida. Där kommer sedan tre vinnare att röstas fram. Tävlingsinformationen finner du här.


Mer information om Beaders Best 2016 finner du på mässhemsidan. Notera att det finns flera olika biljettyper att köpa (via nätet eller på plats), inklusive en biljett för alla de samtidigt pågående mässorna. I flera av biljetterna ingår fritt utnyttjande av Stuttgarts kollektivtrafik.


PS! Beaders Best tipsar också om att mässan ligger bara en timmes bilresa från smyckesmuseet i Pforzheim.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails