onsdag 16 mars 2016

Hem och trädgård: Hållare av pärlor


Ja, ännu ett blogginlägg om hemindredningsdetaljer med träpärlor. Anledningen är förstås att det varit poppis några år så det finns många idéer och projekt att snubbla över och sedan är det kul att se lite olika idéer för att inkorporera pärlberoendet i mer än bara smycken och objets d'art, men visst är jag medveten om att pärlor i heminredning är något som delar pärlare: vissa gillar det och andra hatar det.

Första tipset är handduksringarna (bild ovan) som du hittar instruktioner till hos Spoon Fork Bacon. Notera hur pärlorna färgas efter de träs upp på metallringen.

Andra tipset är pappersrullehållaren (bild nedan) som beskrivs hos Ida Interior/Lifestyle. Ett projekt som förstås kan varieras för att hålla annat än pappersrullar också.
PS! Tycker du inte om den trävita looken eller det förutsägbara valet av pärlor så kan andra färg- och pärlval ta projekten från något ur valfri inredningstidning/-blogg till något personligt.


Foto: Spoon Fork Bacon respektive Ida Interior/Lifestyle


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails